logo big 01

Verzenden & retourneren

Alle informatie opgelijst

Op deze pagina kan je de belangrijkste praktische informatie over ons verzend- en retourbeleid nalezen. Aarzel niet om ons te contacteren als je bijkomende vragen hebt. 

Ophaling in de winkel

Tijdens onze openingsuren kan je je bestelling gratis komen afhalen in onze cadeauwinkel. Het adres is: De Hovel 2, 5051 NP Goirle. 

Verzenden binnen Nederland

Bestellingen die we voor 16.30 uur ontvangen, proberen we dezelfde dag nog te verzenden. Lukt dat niet, dan verzenden we jouw artikelen de dag erna. Voor bestellingen onder de € 100,00 rekenen we verzendkosten aan van € 7,25. Klanten die een bestelling boven de € 100,00 plaatsen, genieten van een gratis verzending. Een gratis verzending is niet geldig bij afgeprijsde artikelen

Verzenden naar België

Voor bestellingen die we naar België moeten verzenden, geldt dezelfde verzendtermijn als in Nederland. Bij bestellingen onder de € 150,00 rekenen we € 13,00 verzendkosten aan (pakketten onder de twee kilogram). Een gratis verzending is niet geldig bij afgeprijsde artikelen.

Retourneren

Ben je niet tevreden over een product? Dan kan je het tot veertien dagen na ontvangst retourneren. Wij betalen je dan het volledige orderbedrag terug. Let erop dat je de retourkosten zelf moet betalen. Meld ons ook altijd dat je je artikel gaat retourneren via info@sfeerenmeer-goirle.nl

Zorg ervoor dat je het niet-gebruikte product in de originele staat en verpakking aan ons terugbezorgt. Bewaar ook steeds het verzendbewijs totdat je het orderbedrag van ons hebt ontvangen. 

Retourvoorwaarden

Je kan uitsluitend items retourneren die:

Geopende cadeaus en spellen en gebruikte huis- en tapparfums kan je niet retourneren. Items die niet meer fris ruiken of er niet meer netjes uitzien kunnen wij niet aanvaarden. Leg je items dus best niet in rokerige ruimtes of in de nabijheid van huisdieren.